Vinkkejä hyvän asiakastapaamisen järjestämiseksi

Vinkkejä hyvän asiakastapaamisen järjestämiseksi

Asiakkaiden tapaaminen on usein tärkeää ja varsinkin uusien asiakkaiden kanssa on tärkeää tietää kenen kanssa oikeasti on tekemisissä ja mitä asiakkaat haluavat, sekä mitä sinulla on tarjottavana asiakkaille. Asiakkaat arvostavat hyvää vastaanottoa ja hyvin organisoitua tapaamista, jossa käydään laajalti lävitse erilaisia asioita, materiaaleja ja suunnitelmia.

Asiakkaille onkin tärkeää että heidän materiaalejaan ja tarpeitaan analysoidaan huolella ja ajan kanssa, jotta paras mahdollinen lopputulos tullaan saavuttamaan markkinoinnin ja nettisivujen myynnin kannalta. Tässä kannattaakin panostaa asiakkaiden kuuntelemiseen.

Valitse paikka oikein

Vaikka sinulla olisi mahdollisuus järjestää tapaaminen toimistollasi, ei välttämättä aina kannata järjestää asioita toimistossa. Uudet ympäristöt tarjoavat erilaisia innovaatiomahdollisuuksia ja palveluita, jotka voivat tukea tapaamisen sisältöä. 

Asiakastapaaminen kannattaakin pyrkiä järjestämään lähelle asiakasta tai asiakkaalle mahdollisimman helposti saavutettavaksi. Yksi loistava myyntivaltti olisikin asiakkaan projektin kannalta hyödyllisessä sijainnissa tapaaminen, jotta asiakkaalle jäisi mielikuva ammattitaitoisesta suhtautumisesta heidän tarpeisiinsa. 

Oli kyseessä sitten arkipäivä, tai viikonloppu, on erittäin hyvä vaihtoehto brunssi Helsingissä, tai jossain muussa isommassa kaupungissa, jossa esimerkiksi hotellit tai ravintolat tarjoavat yksityisempää tilaa käytettäväksi. Näin voit yhdistää pienen, vähän enemmän täyttävän purtavan ja aikaa vievien materiaalien esittelyn ammattimaisesti ja saada laadukkaat ruoat valmiiksi tarjoiltuna. 

Muista varmistaa että esitysmateriaalit ovat oikeat ja kunnolliset 

Muista varmistaa että sinulla on ajantasaiset ja oikeat mainosmateriaalit ja muut portfoliot mukanasi. Kahteen tai useampaankin kertaan varmistaminen ei ole koskaan huono juttu, jotta voit varmasti esittää asiakkaillesi kaiken sen mitä olet aikonutkin. Usein materiaaleissa on virheitä, joita syntyy tahattomasti kiireessä ja inhimillisyyttään ja huolimattomuuttaan. Näiden virheiden varalta kannattaakin tarkistaa kaikki mahdollinen ja mielellään antaa vielä jonkun muun lukea materiaali ennalta.