Categories
Uncategorized

Kuvaa liikettä paremmin

Kuvaajille liikkeen ja liikkeessä olevien kuvien kuvaaminen on haastavaa. tämä ei kuitenkaan ole mitenkään mahdotonta ja nykyaikaisilla välineillä, liikkeen kuvaaminen on tullut huomattavan paljon helpommaksi. Jotta voisit tulla paremmaksi kuvaajaksi ja tallentaa kaikki liikettä sisältävät kuvat laadukkaasti, lue seuraavat vinkit ja ota ne käyttöön seuraavassa kuvaus sessiossa.
Jos kuvasi ovat usein epätarkkoja, on useimmiten kyseessä kameran heilahtaminen. Silloin voit harkita hyvien apuvälineiden hankkimista. Kamerajalka on oiva apuväline, jos haluat kuvata vakaista kuvia, jotka eivät heilahtele. Toinen nykyaikainen apuväline on tuttu videokuvaajien käytöstä. Gimbaalit ovat välineitä, jotka pitävät kameran aina vakaana vaikka itse likkuisit. Gimbaalit ottavat myös yhteyden ainakin uusimpiin kameroihin ja niihin voi asettaa erilaisia käskyjä. Gimbaalin voi kameran kanssa laittaa seuraamaan henkilö, kun henkilö tai asia on liikkeessä. tämä helpottaa suuresti valokuvaamista.
Jos kuvasi on aina epäterävä, on kyseessä yleisesti epäonnistunut tarkennus. Kuvien tarkentaminen lennossa on hyvin vaativaa ja sitä voi olla vaikea saada onnistumaan oikein, varsinkin jos kohde liikkuu hyvin nopeasti. Silloin voi avuksi ottaa kameran automaattitarkennuksen, jonka avulla nopeiden kohteiden tarkennus onnistuu helposti. Automaattitarkennuksen ovat kameroissa todella laadukkaita ja yhdistämällä ne sarjakuvaukseen saat varmasti laadukkaita kuvia.
Lähde matkalle kaupunkiin yöpymään stgeorgehelsinki.com hotellissa ja kuvaa liikettä eri vuorokauden aikana esimerkiksi vilkkailla kaduilla. Näin voit saada hyvää harjoitus siitä, miten liikkuvia kuvia otetaan eri vuorokauden aikoina ja hyvin erilaisissa valaistuksissa. Kaupunkiympäristö toimii tässä hyvin, koska kirkkaat valot yöllä luovat erilaisia kuvia kuin pelkässä auringon valossa otetut kuvat. Voit myös hyvin leikkiä valoilla eri vuorokauden aikoina ja kuvista tulee todella näyttäviä. Nyt seuraavaksi ulos kameran kanssa ja aloita kuvaaminen liikkuvien kohteiden parissa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *