Categories
Uncategorized

Panosta verkkokaupan kuviin

Verkkokaupat ovat tämän päivän suurin markkinapaikka ja lähes jokainen meistä ostaa tuotteita verkkokaupasta ja tilaa ne suoraan kotiin toimitettuina. Monta kertaa tuotteita tilattaessa voi valitettavasti joutua pettymään, koska tuote ei vastaa sitä, mitä nettisivuilla on näytetty tai mainostettu. Tämä ei välttämättä johdu kuvien laadusta vaan siitä, miten kuvia on otettu. Verkkokaupalle ja asiakkaalle tuotteiden palauttaminen on raskas prosessi, joten sen välttäminen on tärkeää ja se voi onnistua, jos osaa panostaa verkkokaupan kuviin oikealla tavalla.
Jos olet myymässä verkkokaupassasi käyttöesineitä kuten mattoja tai huonekaluja, on niitä tärkeä kuvata mahdollisimman luonnollisissa ympäristöissä. Monet huonekaluliikkeet, kuten Masku, käyttävät lavastettuja huoneita, joihin tuotteet on sijoiteltu ja näitä kuvia mainostetaan verkkosivuilla. Niistä on helppo nähdä, miltä tuote näyttää huoneessa ja samalla voi kuvitella, miten se sopisi omaan kotiin. Kuvien kuvaaminen valkoista taustaa vasten voi olla huono valinta verkkokaupalle, vaikka on kuvissa hyvä olla myös pelkkä kuva tuotteesta. Kun tuote on aseteltu kiinnostavaan ympäristöön, se myös myy paremmin.
Lisäksi verkkokaupoissa kannattaa hyödyntää kuvissa mittoja, jotka kertovat asiakkaille oikeat mittasuhteet tuotteelle. Monesti tuotteen mitat on piilotettu tuotteen teknisten tietojen taakse ja niiden etsiminen voi olla tuskallista. Siksi mittojen lisääminen kuvaan mukaan nopeuttaa kaupankäyntiä ja parantaa ostokokemusta verkkokaupassa. Verkkokaupan kuvissa on myös tärkeä panostaa siihen, että tuote näkyy niissä hyvin mutta kuvat eivät saa olla liian suuria kooltaan. Suuret kuvat vaativat enemmän verkkosivuilta ja hidastavat sivustoja todella paljon, jos niitä on paljon sivuilla. On tärkeää testata sivustojen toiminta ja huomata, jos sivustolla olevat kuvat ottavat kauan aikaa ladata hieman heikommalla yhteydellä. Tämä voi potentiaalisesti johtaa asiakkaiden menetykseen, jos sivusto ei toimi kunnolla ja sivuston latautuminen kestää todella kauan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *