Categories
Uncategorized

Työhuoneen fiilis kohdilleen

Työhuone on paikka, jossa tulee viihtyä pitkiä aikoja. Työhuoneissa luodaan uutta, inspiroidutaan, puurretaan yksityiskohtiin keskittyneenä ja tehdään suunnitelmia yhteistyökumppaneiden kanssa. Siksi työhuoneen fiiliksen on oltava hyvä, kutsuva ja miellyttävä. Tässä artikkelissa jaamme parhaat vinkit siihen, miten työhuoneesta saa luotua kutsuvan ja houkuttelevan tilan, jossa jaksaa viettää aikaa työpäivän ajan.
Anna oman sisustustyylisi näkyä rohkeasti työhuoneessa. Kotitoimiston ei tarvitse näyttää avokonttorilta, jossa värit ovat neutraaleja eivätkä ärsytä ketään. Omassa toimistossa voit räjäyttää seinälle vaikka koko sateenkaaren, sillä huone on omaa valtakuntaasi! Toisaalta jos oma kotisi on värikäs tyylien sekamelska, voi työhuoneen pitäminen neutraalina olla toimiva ratkaisu: silloin koti- ja työympäristö eroavat toisistaan ja on helppo vaihtaa ajatukset kotimoodista työmoodiin.

Ilmanlaatu on tärkeä osa mukavaa toimistoa. Kesällä erilaiset ilmalämpöpumput ja tuulettimet viilentävät työhuoneen mukaviin asteisiin silloinkin, kun ulkona on yli 30 astetta hellettä ja olo voi tuntua tukalalta. Toimistoa kannattaa myös muistaa tuulettaa päivän aikana, sillä raskas huoneilma voi vaikuttaa motivaatioon ja keskittymiskykyyn. Ikkuna kannattaakin avata esimerkiksi lounaan jälkeen viideksitoista minuutiksi ja antaa ilman vaihtua. Jos koet tuoksut inspiroivina, voit hankkia toimistollesi diffuuserin, joka levittää huoneilmaan ihanaa tuoksua. Diffuuseriin lisätään vain huoneenlämpöinen vesi ja tuoksuöljy, ja laita höyryttää öljy-vesiseoksen ilmaan tasaisena virtana. Kokeile vaikkapa minttua, sitruunaa tai bergamottia, jotka ovat kaikki raikastavia ja puhtaita tuoksua, jotka avaavat ajatukset luoville urille!

Näillä vinkeillä on helppo luoda työhuoneesta luova ja inspiroiva paikka, jossa työpäivä kuluu kuin siivillä! Kerro alle kommenttikenttään omat vinkkisi täydellisen työhuoneen rakentamiseksi ja osallistu keskusteluun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *