Categories
Uncategorized

Edistä markkinointia toimivien verkkosivujen avulla

Edistä markkinointia toimivien verkkosivujen avulla

Nykyään verkkosivut ovat yritykselle lähes välttämättömät ja moni käykin heti yrityksen kuullessaan katsomassa heidän verkkosivuilta, mitä heillä onkaan tarjottavanaan. Huonosti tehdyt ja hitaasti latautuvat verkkosivut ovat kuitenkin huonoa markkinointia ja eivät houkuttele käyttäjiä, tai heitä pysymään sivuilla. 

Nykyaikana nettisivuilla ja niiden toimivuudella kilpaillaan paljon ja yritykset panostavat sekä käytettävyyteen, että taustatoimintoihin entistä enemmän. N asiakkaille avautuu enemmän toimintoja ja mahdollisuuksia sivustojen avulla käytettäväksi, kun esimerkiksi verkkosivustojen toiminnallisuuksia on yhdistelty sovelluksiin. Tällöin asiakkaille avautuu monikanavaisia mahdollisuuksia käyttää erilaisia toimintoja ja palveluita. 

Nopeasti ja sujuvasti toimivat sivut kannattavat

Kuten esimerkiksi moni hotelli Helsingissä on onnistunut saamaan verkkosivuistaan hyvin sujuvat, mutta silti samalla sivuilleen terävät kuvat omista rakennuksista ja palveluista sisällyttäen. Tämä on mahdollistanut ison kävijämäärän ja sivut ovatkin olleet hyvin suosittuja ja informatiivisia. Tähän pyrkimällä yritysten on sitouduttava luotettavaan toimivuuteen, mutta vastapainoksi asiakkaat kiittävät oikeasti toimivista palveluista. 

Nopeasti ja hyvin toimivat sivut houkuttelevat asiakkaita ja myös pitävät heidät sivustolla huomattavasti kauemmin, kuin sivustot, joilla on ongelmaa toimivuudessa. Myös esimerkiksi asiakkaiden on paljon miellyttävämpää katsella jouhevasti latautuvia kuvia kuin, että joutuisi odottelemaan niitä pitkään, tai että sivut tökkisivät. 

Sivuista kilpailuvaltti?

Hyvin organisoidut ja toimivat sivut voivat olla yritykselle selkeä kilpailuvaltti, jolla houkutella asiakkaita. Kiehtovat, selkeät ja mielenkiintoa ylläpitävät sivustot saavatkin paljon enemmän klikkauksia ja pitävät asiakkaita selkeästi kauemmin sivustolla. Näin esimerkiksi he ostavat enemmän tavaroita ja palveluita, kuin hitaiden ja toimimattomien sivustojen kävijät. 

Kannattaakin panostaa toimiviin sivuihin, vaikka se maksaisi hieman enemmän. Huonosti toimivat sivut ovat lähinnä vain todiste yrityksen olemassaolosta, mutta todella huono myyntikanava. Toimivat sivut kyllä maksavat itsensä takaisin moninkertaisesti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *